DESPRE PARADOX

Cu o experienta in turism de peste 15 ani, complexul Paradox situat in Eforie Sud ofera cazare si un restaurant cu terasa pentru toate persoanele care vor sa se relaxeze la mare la preturi accesibile. Acceptam vouchere – tichete de vacanta!

Punem la dispozitie doua unitati de cazare – Hotel Paradox*** si Vila Paradox** si Terasa Paradox care ofera cea mai buna mancare din Eforie Sud.

Hotel Paradox este o unitate noua de cazare, finalizata in anul 2016. Este o unitate de cazare din Eforie Sud amplasata in centrul statiunii, la 300 metri de mare si 200 metri de lacul Techirghiol. Este situata intre cele doua parcuri principale ale statiunii, la 20m de Primarie intr-o zona linistita. Hotel Paradox detine 4 camere duble, 8 camere triple si 2 apartamente. Camerele sunt dotate cu frigider, televizor, internet Wi-Fi gratuit, baie proprie si balcon.

Vila Paradox este pozitionata in centrul statiunii Eforie Sud langa Cazino si parcul de distractii, la 150 m de plaja. Vila Paradox are in dotare 12 camere echipate cu tot ce este nevoie ca dvs sa va puteti bucura de o vacanta placuta si relaxanta. De asemenea, punem la dispozitie locuri de parcare gratuite. Locatia este amplasata in inima statiunii, avand in apropiere multe restaurante, terase si magazine.

Terasa Paradox este amplasata la 50 metri de faleza din Eforie Sud si ofera cea mai proaspata si diversificata mancare din statiune la preturi accesibile. Terasa Paradox este renumita pentru pizza si papanasii deliciosi. Vino sa te convingi singur de gustul bun al preparatelor!

Te asteptam la mare!

GALERIE